Servicii

Marketing Google si Administrare pagini Google+

Google AdWords reprezintă una dintre cele mai eficiente forme de publicitate. Administrarea unei campanii Google AdWords necesita timp si experienta pentru obtinerea unor rezultate profitabile.

Marketing si Administrare pagini Facebook

Administrarea paginilor si promovarea prin Facebook Ads ofera plasarea exacta a mesajelor publicitare. Alegerea publicului tinta se face pe baza unor criterii precise, precum: localitate, varsta, sex, studii, interese etc.

Web Design si Administrare Web Site

Constructia unui wesite de calitate reprezinta pasul esential in crearea unei prezente online. Pentru ca acesta sa fie cat mai vizibil pe Google e nevoie de servicii de administrare si promovare profesioniste.

Servicii de creatie grafica si DTP

Serviciile de creatie grafica si DTP completeaza oferta Novix de servicii publicitare. Aici realizam machete pentru tipar offset sau digital carti de vizita, flyere, pliante, afise sau foi cu antet, pentru sisteme rollup banner sau standuri popup si multe altele, in functie de nevoile ficarui client.

Daca ti-am lasat o impresie buna si crezi ca ti-am putea fi de ajutor, trimite-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.